Compozit alb

Materialul este compus din pulbere granulară pe bază de ghips care combinat cu lianți, ulterior consolidat cu un infiltrant după finalizarea procesului de printare. Ideal pentru modelele concepute pentru prezentare/ prototipare/ machetare în scopul evaluării designului, care nu trebuie să fie funcționale sau expuse la stres, umiditate sau căldură. Produsul final este greu și fragil, similar cu porțelanul. Suprafața are o finisare nisipoasă, granulară datorită tehnologiei bazate pe pulbere. Acest material permite o libertate maximă a designului deoarece nu necesită un material suplimentar de susținere.

Compozit full color

Materialul este compus din pulbere granulară pe bază de ghips care combinat cu cerneluri de legare ulterior consolidat cu un infiltrant după finalizarea procesului de printare. Ideal pentru modelele concepute pentru prezentare/ prototipare/ machetare în scopul evaluării designului, care nu trebuie să fie funcționale sau expuse la stress, umiditate sau căldură. Produsul final este greu și fragil, similar cu porțelanul. Suprafața are o finisare nisipoasă, granulară datorită tehnologiei bazate pe pulbere. Acest material permite o libertate maximă a designului deoarece nu necesită un material suplimentar de susținere.

GHID DE PROIECTARE

cub1

Volum maxim de printare

381 x 254 x 203
Dimensiunea maximă pe care o putem printa pentru acest material

cub3

Grosime minimă pereți

2 – 3 mm
Grosimea peretelui trebuie să fie de cel puțin 3 mm. Pentru pereți scurti (<1 cm) este suficient 2 mm.

cub4

Distanță minimă între piese

0.1 mm
Distanța recomandată între două piese mobile este de cel puțin 1 mm între piese.

cub6

Dimensiune minimă detalii

0.5 mm 
Adâncimea minimă recomandată a textului gravat / în relief este de cel puțin 0,5 mm.

cub5

Diametru minim axă verticală

3 mm
Grosimea minimă a diametrului care poate fi printată.

cub7

Dimetru minim orificiu

1.5 – 2 mm
2.5 mm minim diamentru pentru un singur orificiu
1.5 mm minim diametru pentru mai multe orificii de evacuare. Orificiile de evacuare sunt necesare pentru a îndepărta pulberea din interior

Dorești o ofertă de preț? Nu ezita! Contactează-ne!