cum funcționează

gift (1)

Ne transmiți proiectul tău

delivery-truck (2)

Trimiţi piesele sau venim noi la tine

binoculars (1)

Echipa noastră analizează şi scanează

laptop (1)

Îţi transmitem fișierul CAD

beneficii

flash

RAPID

Cele 16 cadre pe secundă permite o scanare lină și ultra rapidă, fără a compromite precizia

checked

CORECTE

Cu o precizie de 0,1 mm și o rezoluție de 0,5 mm, Artec Eva scanează cu acurateţe piese mari

box

PORTABIL

Artec Eva este compatibil cu o o baterie externă, ceea ce ne permite să ne deplasăm oriunde

3DMT Solution este un furnizor principal de servicii de scanare 3D. Utilizand cele mai bune tehnologii de scanare 3D, putem găsi o soluție care să se potrivească proiectului dvs. și să vă ofere cea mai bună precizie și date de cea mai înaltă calitate posibilă.
Folosim sisteme portabile de scanare 3D care nu sunt invazive și pot capta cu ușurință date la fața locului pentru aplicații de inginerie inversă si inspecţii.

Dacă aveți proiecte de inginerie inversă, contactați-ne. Echipa noastră de experți va utiliza tehnologia de scanare 3D Artec pentru a finaliza proiectul în buget și la termenul limită.

Este important să includeți imagini ale subiectului dvs. de scanare propus, precum și orice cerințe specifice, inclusiv formate de fișiere, precum și utilizarea aplicației finale a datelor. Dacă este posibil, vă rugăm să menționați și termenul limită.

Prețurile sunt de la 100 EUR/oră pentru scanările efectuate în deplasare și de la 60 euro/oră pentru scanările efectuate la studioul nostru. Prețul se calculează și se comunică înainte de scanarea 3D.

Luaţi legătura cu unul dintre experții noștri în scanare 3D pentru a începe.

Dorești o oferta de preț? Nu ezita! Contactează-ne!